Aikolon Oy -muovin ammattilainen- luottaa Cosmec CNC-koneisiin

Kuvassa vasemmalla toimitusjohtaja Lasse Hahtonen, CNC koneistaja Teemu Lasanen ja oikealla tuotannon suunnittelija Miikka Lievonen.

Esittelyssämme on Aikolon Oy eli muovimateriaalien ja muovin työstön ammattilainen.

Aikolon Oy:n asiakkaita ovat mm. teollisuuden laite- ja koneenvalmistajat, sekä kaupan ja rakentamisen ammattilaiset Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltiassa. Aikolon Oy:n toimipisteet sijaitsevat Oulun Ruskossa ja Vantaan Itä-Hakkilassa.

”Meillä on Suomen monipuolisimmat muovien työstöpalvelut sekä laaja muovimateriaalien valikoima maailman johtavilta valmistajilta. Muovista osaamista meillä on jo neljältä vuosikymmeneltä. Yhtiön toiminnan laatu ja jatkuva kehittäminen varmistetaan ISO 9001 -sertifioidulla laatujärjestelmällämme. Tarjoamme osaamistamme ja asiantuntemustamme muoveissa jo tuotteiden suunnitteluvaiheesta alkaen. Meidän kanssa varmistat oikean materiaalin oikeaan käyttökohteeseen sekä parhaat mahdolliset työstömenetelmät” kertoo Aikolon Oy:n toimitusjohtaja Lasse Hahtonen.

”Yhtiömme aloitti toimintansa vuonna 1985 moottorikelkkojen tuulilasien valmistuksella. Vuosien aikana yhtiön toiminta kasvoi muovimateriaalien maahantuontiin ja tukkukauppaan sekä muovien koneistukseen ja suunnittelupalveluun. Oulun toimipisteessa on yhtiömme pääkonttori ja materiaalien päävarasto. Tuotanto Oulussa on keskittynyt mekaaniseen työstöön monipuolisella ja osittain automatisoidulla CNC-konekannalla. Meillä on käytössämme myös alamme Suomen modernein materiaalien varastointijärjestelmä.

Yhtiömme investoi säännöllisesti konekantaansa ja tuo uutta teknologiaa ja automaatiota tuotantoomme. Teknologiaa ja henkilöstömme osaamista ja hyvinvointia kehittämällä vahvistamme jatkuvasti kilpailukykyämme ja haluamme varmistaa asiakkaallemme parhaat materiaalit sekä tehokkaimmat työstömenetelmät” jatkaa toimitusjohtaja Lasse Hahtonen

Vuoden 2017 aikana hankittiin Eurotec Oy:ltä kaksi CNC konetta; Cosmec Conquest 715 / 5-akselinen CNC-työstökeskus ja Cosmec Conquest 715 / 3-akselinen nestauskone.

Kokemusta CNC koneista Aikolon Oy:llä on jo vuodesta 1999 alkaen, jolloin hankittiin ensimmäinen CNC-kone Cosmec Conquest 250 Eurotec Oy:ltä.

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Cosmecin koneisiin kaikin puolin”, toteaa Lasse Hahtonen.

Linkki Aikolon Oy:n kotisivulle cnc-työstöpalveluihin: https://www.aikolon.fi/tyostopalvelut/cnc-koneistus