Holz-Handwerk 2018 uutisia

Kuvassa Pertici-Industries:n Nicoletta Meccacci ja Eurotecin Veijo Jaakkola kättelevät yksinmyyntisopimuksen kunniaksi.

Holz-Handwerk & Fensterbau -messut Nürnbergissä maaliskuun lopulla kiinnosti kävijöitä eli ruuhkaa riitti kaikkina päivinä. Eurotec Oy:n miehistö oli asiakkaiden palveluksessa messuilla päämiestensä osastoilla. Tapahtuma tarjosi mielenkiintoisia katsottavaa ja hyviä keskusteluja. Eurotec Oy solmi mm. yksinmyyntisopimuksen Pertici-Industriesin kanssa, jolla on kattava tuotepaletti alumiinin ja muovin työstöön tarvittavia koneita. Linkki valmistajan verkkosivulle: http://www.pertici.it/en/

OTT GmbH:n osastolla kävijöitä riitti ja onhan koneiden laatua sekä työstöjälkeä listoituksessa ilo katsoa. Nestro Lufttechnik GmbH on korkealaatuisten purusuodattimien valmistaja, jonka mallisto kattaa käytännössä kaikki purunpoistotarpeet. Stromab Spa:n ständillä oli esitteillä nopeat ja tarkat katkaisusahat. CNC-konevalmistajat Busellato, CMS ja Cosmec Technology olivat esillä kuten myös ikkunakoneisiin erikoistunut Soukup. Vitap Spa on porakoneiden ja muotolistoituskoneiden ikoni ja oli luonnollisesti mukana messuilla. Votecs GmbH:n laajasta tuoteohjelmasta löytyy korkealaatuiset murskaimet eri tarpeisiin.

Saksan kevät ei näyttänyt parhaita puoliaan vaan lumi- ja räntäsadetta riitti messujen ajaksi, mutta messujen hyvä antihan oli pääasia.