Avoin työpaikka!

Eurotec Oy on vuonna 1988 perustettu puuntyöstökoneita markkinoiva täyden palvelun yritys. Naantaliin vuonna 2002 valmistuneessa pääkonttorissamme on näyttely- ja varastotilojen lisäksi myös varaosa- ja huoltopalvelut. Aluekonttorit sijaitsevat Oulussa ja Kouvolassa. Käynnissä on 31. toimintavuosi ja kokemuksella hankitut päämiesedustukset ja kattava tuotevalikoima yhdistettynä ammattitaitoiseen henkilökuntaan takaavat asiakkaillemme luotettavan yhteistyökumppanin myös tulevaisuuden haasteisiin.

Haemme nyt aluemyyntipäällikköä vastaamaan Länsi-Suomen alueen asiakkuuksista. Toimipisteesi on Naantalin pääkonttorimme, mutta työ edellyttää matkustamista myyntialueellasi. Aluemyyntipäällikkönä vastaat oman alueesi myynnistä, hoidat vanhoja asiakassuhteita sekä teet aktiivista uusasiakashankintaa. Tuotepäälliköiden tukemana pyrit tarjoamaan asiakkaillesi ratkaisuja ja joskus teknisestikin haastavia kokonaisuuksia.

Työ edellyttää itsenäistä, tuloshakuista ja sitoutunutta työskentelyotetta. Sujuvan suomen kielen lisäksi puhut ja kirjoitat englantia vähintään kohtuullisesti, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Edellytämme myös soveltuvaa teknistä tai kaupallista tutkintoa, mutta erityisesti arvostamme puuteollisuusinsinöörin koulutusta. Aikaisempi työkokemus alalta ja puuntyöstötekniikan perustuntemus katsotaan eduksi, mutta voit olla myös tuore kyky.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän suomalaisen puuteollisuuden ytimessä, ja mahdollisuuden kehittyä todelliseksi teknisen myynnin ammattilaiseksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderille 24.02.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Janne Lukander p. 050 411 0344.

Linkki Click Henkilöstöpalvelun sivulle: https://www.click-hp.fi/hakemus/9336