Puumessut Jyväskylässä 4. – 6.9.2019

Tervetuloa Eurotecin osastolle B301 Puumessuille Jyväskylään 4.-6. syyskuuta. Esitteillä mm. Casolin Astra -tarkistuspyörösaha, uudistettu Prinz Mobilcut nippusaha, Stromab TR601 -katkaisusaha, innovaatiopalkinnon voittanut Vitap K2 2.0 CNC kone jyrsintään, poraukseen ja nestaukseen, Vitap Blitz 2.0 CNC tapinlyöntikone. Eurotecin valikoimiin kuuluvat myös huippulaadukkaat OTT -reunalistoituskoneet ja -linjat, Alberti, Cosmec ja Soukup CNC -koneet sekä Grundner levyvarastoautomaatiojärjestelmät. Niinikään myymme Bi-matic -listoituskoneet, CMS:n vesileikkauskoneet ja työstökeskukset, saksalaisen Nestron ja kotimaisen Tepun -purunpoistojärjestelmät, Perticin alumiinisahat ja työstökeskukset ja Votecs murskaimet.

Voit rekisteröityä kävijäksi käyttämällä koodia: CJCFWE seuraavasta linkistä avautuvalle rekisteröintisivulle: https://messut.gest.fi/jyvaskylan-messut/Puumessut—kavijat