Puumessut 2019 | 4. – 6.9.

Tervetuloa Eurotecin osastolle B301 Puumessuille Jyväskylään 4.-6. syyskuuta. Esitteillä mm. Casolin Astra -tarkistuspyörösaha, EMC leveänauhakone, Prinz Mobilcut nippusaha, Stromab TR601 -katkaisusaha, innovaatiopalkinnon voittanut Vitap K2 2.0 CNC kone jyrsintään, poraukseen ja nestaukseen, Vitap Blitz 2.0 CNC tapinlyöntikone. Eurotecin valikoimiin kuuluvat myös huippulaadukkaat OTT -reunalistoituskoneet ja -linjat, Alberti, Cosmec ja Soukup CNC -koneet sekä Grundner levyvarastoautomaatiojärjestelmät. Niinikään myymme Bi-matic -listoituskoneet, CMS:n vesileikkauskoneet ja työstökeskukset, saksalaisen Nestron ja kotimaisen Tepun -purunpoistojärjestelmät, Perticin alumiinisahat ja työstökeskukset ja Votecs murskaimet.

Linkki Puumessut sivustolle: https://www.puumessut.fi/