Haemme osaajaa asennus- ja huoltopalveluun

Eurotec Oy on vuonna 1988 perustettu työstökoneita maahantuova ja markkinoiva täyden palvelun yritys. Naantaliin vuonna 2002 valmistuneessa pääkonttorissamme on näyttely- ja varastotilojen lisäksi myös varaosa- ja huoltopalvelut. Aluekonttorit sijaitsevat Oulussa ja Kouvolassa. Käynnissä on 31. toimintavuosi ja kokemuksella hankitut päämiesedustukset ja kattava tuotevalikoima yhdistettynä ammattitaitoiseen henkilökuntaan takaavat asiakkaillemme luotettavan yhteistyökumppanin myös tulevaisuuden haasteisiin.

Haemme nyt huoltoteknikkoa työstökoneiden asennus- ja huoltotöihin. Toimipisteesi on Naantalin pääkonttorimme, mutta työtehtävät vaativat matkustamista koko Suomen alueella. Työ edellyttää itsenäistä ja sitoutunutta työskentelyotetta. Sujuvan suomen kielen lisäksi puhut ja kirjoitat englantia vähintään kohtuullisesti, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Edellytämme myös soveltuvaa ammatillista koulutusta. Odotamme hakijoilta asiakaspalveluhenkisyyttä, mekaniikan ja pneumatiikan osaamista sekä sähkö- ja PLC tekniikan tuntemusta. Aikaisempi työkokemus alalta ja erityisesti CNC-koneiden tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän suomalaisen puuteollisuuden ytimessä sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderille 27.11.2019 mennessä. Sähköpostiosoite on janne.lukander@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Janne Lukander p. 050 411 0344. https://tyopaikat.oikotie.fi/avoimet-tyopaikat/huoltoteknikko-eurotec-oy-naantali/1316163