UUTTA! Masterwood – Master Saw -paloittelusahat (Palkkisahat)

Masterwood voitti huutokaupan Giben Tech:n IP-oikeuksista, patenteista ja ohjelmistoista marraskuussa 2019. Giben perustettiin Italiassa 1947. 1970 –luvulla Giben perustajansa Gino Benuzzin johdolla kehitti paloittelusahakonseptin, jossa oli puristinpalkki ja liikkuva terä. Giben palkkisahat olivat myyntimenestys kaikkialla maailmassa.  Myös teknisesti Giben oli edelläkävijä ja kehitti paloittelusahausta alinomaan. Giben loi standardit paloittelusahoihin ja kilpailijat ”benchmarkkasivat” tuotteitaan Gibenin ratkaisuihin.

Masterwood on emoyhtiönsä KDT:n kanssa sitoutunut jatkamaan Gibenin teknologista edelläkävijyyttä uudella tuoteportfoliolla; Master Saw –paloittelusahat (Palkkisaha).  Master Saw –tuotteita tullaan edelleen kehittämään markkinaehtoisesti ja vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin.  Master Saw –mallistoa laajennetaan ja Masterwoodin markkinaosuutta palkkisahoissa tullaan kasvattamaan. Katso lisää klikkaamalla linkkiä: https://eurotec.fi/tuotteet/uudet_koneet/sahat-paloittelusahat/masterwood-master-saw-ms430-paloittelusaha/